• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Isernia

Søk etter og sammenlign Isernia hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Isernia
11. des. — 12. des.2
Isernia
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Isernia

Finn kjente overnattingssteder i Isernia, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 271 hoteller i Isernia, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Isernia er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingsstedene i Isernia. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Via Francesco Jovine 2, Macchiagodena, Isernia, Italy
L'Antica Dimora Macchiagodena ligger i Molise vinregion, og er et godt valg for de som vil besøke de populære vingårdene i regionen. De byr på gratis Wi-Fi, skiskole og et utendørs svømmebasseng.
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
90 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
658 kr
Variante Esterna 1, Bagnoli del Trigno, Isernia, Italy
Domus Hotel Bagnoli del Trigno ligger i Molise vinregion, og er et godt valg for de som planlegger å besøke de velkjente vingårdene i regionen. De har også jacuzzi, tyrkisk dampbad og badstue.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
170 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
774 kr
Via Lucci,36, Agnone, Isernia, Italy
B&B Il Tomolo ligger i Molise vinregion, og er et godt valg for de som planlegger å besøke de velkjente vingårdene i regionen. Gjester kan også benytte seg av kostnadsfri tilgang til internett på hele området.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
9,1
Enestående
107 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
926 kr
Via Santuario 15 A, Castelpetroso, Isernia, Italy
La Fonte dell'Astore ligger i Molise vinregion, og er et godt valg for de som ønsker å besøke de velkjente vingårdene i regionen. De byr på gratis Wi-Fi, en lekeplass og et utendørs svømmebasseng.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,6
Enestående
216 vurderinger
Beliggenhet
2,7 km fra sentrum
632 kr

Tips når du skal bestille hotell i Isernia

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Isernia. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
810 kr–973 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Isernia

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Isernia, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Isernia til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Isernia.
2 stjerner eller mindre
Via Lucci,36, Agnone, Isernia, Italy
926 kr
4 stjerner +
Via Francesco Jovine 2, Macchiagodena, Isernia, Italy
658 kr
76 Viale Dei Pentri, Isernia, Isernia, Isernia, Italy
1 079 kr
Variante Esterna 1, Bagnoli del Trigno, Isernia, Italy
774 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Isernia

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Isernia for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Isernia, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Isernia

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Isernia, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Isernia?

    Våre reisende foretrekker å bo på steder som Capracotta, Isernia og Agnone når de besøker Isernia.

  • Hvilke er de beste hotellene i Isernia?

    90 vurderinger ga L'Antica Dimora en gjennomsnittsscore på 8,9/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Domus Hotel, som fikk en score på 8,7/10 basert på 170 vurderinger. Fonte Del Benessere Resort kan også være et bra alternativ, med en score på 9,2/10 basert på 244 vurderinger.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering