• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Ferrara

Søk etter og sammenlign Ferrara hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Ferrara
4. des. — 5. des.2
Ferrara
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Ferrara

Finn kjente overnattingssteder i Ferrara, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 1 435 hoteller i Ferrara, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Ferrara er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo blant brukere som besøker Ferrara. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Via Eridano 2, Ferrara, Ferrara, Italy
Bare en kort kjøretur fra Estense slott ligger Best Western Palace Inn Hotel, som tilbyr moderne innkvartering i Ferrara. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til gratis trådløst internett, gratis sykkelutleie og et boblebad.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
2219 vurderinger
Beliggenhet
3,0 km fra sentrum
719 kr
Via Palestro 70, Ferrara, Ferrara, Italy
Dette elegante hotellet i Ferrara tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til et boblebad og en badstue. Det ligger en kort spasertur unna Estense slott, Ferrara Cathedral og Palazzo dei Diamanti.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
7,8
Bra
1214 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
816 kr
Corso Porta Reno, 32, Ferrara, Ferrara, Italy
Dette dyrevennlige hotellet ligger i Ferrara og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger bare et par minutter unna Ferrara Cathedral og har kort vei til populære attraksjoner og serveringssteder.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
950 kr
Via Voltapaletto 34, Ferrara, Ferrara, Italy
Dette komfortable bed & breakfastet i Ferrara tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til sykkelutleie og gratis transportservice. Det ligger i et populært utelivsdistrikt, bare en kort spasertur unna Ferrara Cathedral.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
8,9
Enestående
802 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
735 kr
Viale Cavour 55, Ferrara, Ferrara, Italy
Astra Hotel ligger i Ferrara, ikke langt unna Estense slott. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å dra på sightseeing i lokalområdet.
Gratis Wi-Fi
7,7
Bra
743 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
773 kr
Viale Ariosto 68, Lido degli Estensi, Ferrara, Italy
Hotel Vecchia Rimini ligger i Comacchio og byr på gratis Wi-Fi. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil besøke populære attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,2
Enestående
221 vurderinger
Beliggenhet
1,5 km fra sentrum
687 kr

Tips når du skal bestille hotell i Ferrara

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Ferrara. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:onsdag
726 kr–1 322 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Ferrara

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Ferrara, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Ferrara til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Ferrara. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Ferrara.
3 stjerner
Corso Porta Reno, 32, Ferrara, Ferrara, Italy
950 kr
4 stjerner +
Via Voltapaletto 34, Ferrara, Ferrara, Italy
735 kr
Viale Cavour 55, Ferrara, Ferrara, Italy
773 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Ferrara

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Ferrara Det er 1 435 hoteller i Ferrara, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Ferrara er .
Vis alle 1 435 opphold
Via Scandiana, 5, Ferrara, Ferrara, Italy
0,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 061 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Ferrara

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Ferrara for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Enten du reiser til Ferrara i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Ferrara

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Ferrara, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Ferrara?

    Ferrara, Comacchio og Lido degli Estensi er de mest populære stedene på HotelsCombined for overnattinger i Ferrara.

  • Hvilke er de beste hotellene i Ferrara?

    “Come A Casa” Ferrara, som har fått en score på 9,3 fra 20 brukere, er et av de mest populære hotellene i Ferrara. Andre populære overnattingssteder inkluderer Hotel De La Ville som har en gjennomsnittsscore på 8,5 fra 427 brukere, og Mercure Ferrara som har en gjennomsnittsscorepå 7,8 fra 2 158 brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering