• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Fermo

Søk etter og sammenlign Fermo hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Fermo
29. nov. — 30. nov.2
Fermo
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Fermo

Finn kjente overnattingssteder i Fermo, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 1 127 hoteller i Fermo, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Fermo er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingsstedene i Fermo. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Via Belvedere 1, Porto Sant'Elpidio, Fermo, Italy
Hotel Belvedere Porto Sant'Elpidio ligger i Porto Sant'Elpidio og byr på gratis Wi-Fi. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som bagasjeoppbevaring, heis og lekeplass.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,0
Enestående
413 vurderinger
Beliggenhet
1,6 km fra sentrum
716 kr
Viale Vittorio Veneto 8, Fermo, Fermo, Italy
Hotel Astoria Fermo holder til i hyggelige omgivelser i Fermo. De byr også på et boblebad, gratis Wi-Fi på offentlige områder og gratis transportservice.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
167 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
1 538 kr
Via Oberdan 4, Porto San Giorgio, Fermo, Italy
Dette komfortable hotellet i Porto San Giorgio tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til døgnåpen resepsjon og møterom. Det ligger perfekt til for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
1 154 kr
Via San Martino 30, Porto San Giorgio, Fermo, Italy
Dette komfortable hotellet i Porto San Giorgio byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til døgnåpen resepsjon og møterom. De tilbyr også safe, sykkelutleie og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
Parking
Beliggenhet
1,9 km fra sentrum
1 314 kr

Tips når du skal bestille hotell i Fermo

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Fermo. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:onsdag
686 kr–1 100 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Fermo

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Fermo for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Fermo, og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Fermo

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Fermo, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Fermo?

    Brukerne foretrekker å bo i områder som Porto San Giorgio, Porto Sant'Elpidio og Fermo. Vurder å sjekke ut disse områdene når du søker etter et sted å bo.

  • Hvilke er de beste hotellene i Fermo?

    Det finnes mange hoteller i Fermo med høye scorer. Ett av dem er Albergo La Terrazza, som for øyeblikket har en score på 7,5. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Hotel Royal og Villa Lattanzi, som også kan være gode overnattingsalternativer i Fermo.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering