• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Cremona

Søk etter og sammenlign Cremona hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Cremona
11. des. — 12. des.2
Cremona
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Cremona

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Cremona. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
796 kr–1 649 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Cremona

Finn rimelige overnattingssteder i Cremona, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Cremona helt nede i 981 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Cremona, som kan bookes for denne prisen. Hotel Duomo Cremona er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Cremona. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Cremona. Dersom du er fleksibel, kan du endre dato og sammenligne priser
Vis alle 221 hoteller
Via dei Gonfalonieri 13, Cremona, Cremona, Italy
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
981 kr
Gjennomsnitt per natt
Via Alcide de Gasperi 17/19, Bordolano, Cremona, Italy
1,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 177 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Cremona

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Cremona, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Cremona til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Cremona. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
3 stjerner
Via dei Gonfalonieri 13, Cremona, Cremona, Italy
981 kr
4 stjerner +
Via Alcide de Gasperi 17/19, Bordolano, Cremona, Italy
1 177 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Cremona

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Cremona for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Cremona, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Cremona

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Cremona, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Cremona?

    Cremona har mye å tilby. Vurder å bo i noen av de mest populære områdene, f.eks. Cremona, Crema og Casalmaggiore.

  • Hvilke er de beste hotellene i Cremona?

    Et av de mest populære hotellene i Cremona, er B&B Hotel Cremona som er vurdert av 1 929 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,5/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Relais Vimercati og Hotel Motel Piu' som brukerne våre har gitt scorene 9,2/10 og 7,6/10.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering