Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Poros

Søk etter og sammenlign Poros hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Poros
2. des. — 3. des.2
Poros
lø. 2.12.
sø. 3.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Poros

Finn kjente overnattingssteder i Poros, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 188 hoteller i Poros, og prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Poros er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingsstedene i Poros. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Port Poros, Póros, Greece
Dimitra Boutique Hotel ligger i Poros Town og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger perfekt til for gjester som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
619 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
598 kr
Kanali, Póros, Greece
Saga Hotel Poros byr på hyggelig innkvartering med eksklusive fasiliteter og tjenester som blant annet et innendørs svømmebasseng og et svømmebasseng, i tillegg til en vakker utsikt over Poros. De byr på gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og møterom.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
9,1
Enestående
349 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
536 kr
Askeli, Póros, Greece
Golden View Poros ligger i Poros Town og byr på komfortabel innkvartering og utendørs svømmebasseng, svømmebasseng og egen strand. De tilbyr også gratis Wi-Fi på offentlige områder, ekspress inn- og utsjekking og et boblebad.
Gratis Wi-Fi
8,7
Enestående
230 vurderinger
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
718 kr
Askeli- Poros, Póros, Greece
Ninetta's Studios ligger i Poros Town og tilbyr 3-stjerners innkvartering, i tillegg til et utendørs svømmebasseng. De har også flyplasstransport, safe og skranke for leiebil.
Airport shuttle
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
461 kr
21 Lampraki Street, Póros, Greece
Theano Hotel ligger i Poros Town og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger perfekt til for gjester som ønsker å besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
267 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
591 kr
Perlia Area, Póros, Greece
Kalimera Hotel Poros ligger i Poros Town og har gratis transportservice og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger rett ved stranden og byr på elegant 3-stjerners innkvartering.
Gratis Wi-Fi
7,7
Bra
133 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
539 kr
Perlia, Póros, Greece
Valente Perlia Rooms ligger i Poros Town med kort vei til populære turistattraksjoner. De byr også på bagasjeoppbevaring, sykkelutleie og en hage.
Klimaanlegg
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
397 kr
Galatas Troizinias, Póros, Greece
Arcadia Suites & Spa ligger i Galatas og byr på en badstue og skiskole, i tillegg til utsikt over Poros. De byr også på gratis Wi-Fi på offentlige områder, ekspress inn- og utsjekking og massasje.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,8
Bra
326 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
365 kr

Tips når du skal bestille hotell i Poros

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Poros. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
572 kr–1 255 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Poros vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Poros, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 188 overnattingssteder i Poros, og data ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Våre brukere vurderte disse hotellene i Poros som blant de beste stedene å bo på. Sørg for å lese hotellbeskrivelser og -anmeldelser for å finne det riktige overnattingsstedet for deg.
Vis alle 188 hoteller
Poros Port, Póros, Greece
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 244 kr
Gjennomsnitt per natt
Monastiri, Poros Island, Póros, Greece
2,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 137 kr
Gjennomsnitt per natt
Askelli 1, Póros, Greece
1,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
461 kr
Gjennomsnitt per natt

Billigste hoteller i Poros

Finn rimelige overnattingssteder i Poros, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Poros helt nede i 750 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Poros, som kan bookes for denne prisen. Magda's Kamares er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Poros. Prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Poros for øyeblikket. Vurder alternative datoer dersom du vil sammenligne priser.
Vis alle 188 hoteller
Askeli, Kiani Akti, Greece
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
750 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Poros

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Poros, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Poros til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Vi har kommet over følgende hoteller i Poros med forskjellige pris- og klassealternativer. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver klasse.

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Poros

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Poros Det er 188 hoteller i Poros, og prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Poros er .
Vis alle 188 opphold
Askeli- Poros, Póros, Greece
1,2 km fra sentrum
Airport shuttle
461 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Poros

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Poros for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Poros, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Poros

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Poros, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Poros?

    Póros er et av stedene som flest reisende foretrekker å bo når de besøker Poros.

  • Hvilke er de beste hotellene i Poros?

    Xenia Poros Image Hotel (8,1/10 basert på 957 vurderinger), New Aegli Resort Hotel (8,3/10 basert på 914 vurderinger), og Nikis Village (8,8/10 basert på 584 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Poros.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Poros

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering