• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Patmos

Søk etter og sammenlign Patmos hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Patmos
4. des. — 5. des.2
Patmos
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Patmos

Finn kjente overnattingssteder i Patmos, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 240 hoteller i Patmos, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Patmos er .
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i Patmos. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Grikos Bay, Chora, Greece
Patmos Aktis Suites & Spa ligger på Patmos og tilbyr 5-stjerners fasiliteter, som blant annet egen strand. Dette stilfulle hotellet byr også på gratis trådløst internett, en badstue og et utendørs svømmebasseng og ligger bare en en rask kjøretur fra Chora og Skala.
Gratis Wi-Fi
10,0
Enestående
2 vurderinger
Beliggenhet
1,4 km fra sentrum
1 352 kr
Skala, Skala, Greece
Anamar Patmos har 60 rom og et utendørs svømmebasseng. Det har også gratis parkering og Monastery of Saint John the Theologian er bare en rask kjøretur herfra.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,0
Bra
83 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
665 kr
Skala, Skala, Greece
Dette moderne hotellet i Skala tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til et svømmebasseng og et utendørs svømmebasseng. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
368 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
1 267 kr
Grikos Patmos, Grikos, Greece
Grikos Hotel ligger i Grikos og tilbyr en takterrasse. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette unike hotellet, som massasje, ekspress inn- og utsjekking og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
9,0
Enestående
195 vurderinger
Beliggenhet
0,0 km fra sentrum
494 kr
Skala, Skala, Greece
Hotel Rodon Patmos ligger i Skala og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger perferkt til for sightseeing med Chora og Grikos en kort kjøretur herfra.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
537 kr

Tips når du skal bestille hotell i Patmos

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Patmos. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:mandag
670 kr–2 827 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Patmos

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Patmos, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Patmos til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Patmos. Vi har fremhevet de mest populære overnattingsstedene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Skala, Skala, Greece
537 kr
Grikos Patmos, Grikos, Greece
494 kr
3 stjerner
Skala, Skala, Greece
1 267 kr
Skala, Skala, Greece
665 kr
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Patmos

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Patmos Det er 240 hoteller i Patmos, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Patmos er .
Vis alle 240 opphold
Skala, Patmos, Chora, Greece
1,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 277 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Patmos

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Patmos for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Enten du reiser til Patmos i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Patmos

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Patmos, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Patmos?

    Når du besøker Patmos, bør du vurdere å sjekke ut Chora, Skala og Kampos som er blant de mest etterspurte områdene.

  • Hvilke er de beste hotellene i Patmos?

    Byzance Hotel, som har fått en score på 8,7 fra 366 brukere, er et av de mest populære hotellene i Patmos. Andre populære overnattingssteder inkluderer Patmos Mathios Studios- Apartments som har en gjennomsnittsscore på 9,5 fra 52 brukere, og Patmos Paradise Hotel som har en gjennomsnittsscorepå 8,8 fra 83 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Patmos

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering