• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hosteller $[0, preposition:'i ']Mérida, Mexico

Søk og sammenlign Mérida, Mexico hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Mérida, Yucatan, Mexico
3. des. — 4. des.2
Mérida, Yucatan, Mexico
sø. 3.12.
ma. 4.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hosteller i Mérida

Finn kjente overnattingssteder i Mérida, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 1 286 hoteller i Mérida, og prisdata ble sist oppdatert 2. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Mérida er 231 kr/natt.
Dette er noen av hostellene i nærheten av Mérida med størst etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
508 Calle 63 Centro, Mérida, Yucatan, Mexico
Hostal Zocalo - Hostel ligger i sentrum av Mérida, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. De byr også på gratis Wi-Fi på offentlige områder, møterom og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
1690 vurderinger
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
193 kr
Calle 57 #472, Mérida, Yucatan, Mexico
Hostal Casa Fernanda har en sentral beliggenhet i Mérida, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. De tilbyr også roomservice, en turistinformasjon og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
10,0
Enestående
1 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
247 kr
398 Calle 50, Jesús Carranza, Mérida, Yucatan, Mexico
Rosa Mexicano Hostal ligger i Mérida med kort vei til populære turistattraksjoner. Overnattende kan også logge seg på det trådløse nettverket uten ekstra kostnad.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
318 kr

Tips når du skal bestille hostell i Mérida

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Mérida. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 2. Desember 2023.
Billigste måned:juli
Dyreste måned:Januar
Gjennomsnittspris i Mérida:231 kr/natt
Billigste pris funnet:97 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:torsdag
100 kr–490 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
119 kr–290 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyt rangerte Mérida hosteller

Bla gjennom overnattingssteder i Mérida, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 1 286 overnattingssteder i Mérida, og data ble sist oppdatert 2. Desember 2023.
Disse overnattingsstedene i Mérida, er blant de høyest rangerte blant brukerne våre. Finn ut hvorfor disse hostellene ble rangert blant de beste ved å lese brukeranmeldelser.
Vis alle 1 286 hosteller
Calle 77 # 528a X 68 Y 70, Mérida, Yucatan, Mexico
2,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
129 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hostellene i Mérida, Mexico

Finn rimelige overnattingssteder i Mérida, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Mérida helt nede i 225 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Mérida, som kan bookes for denne prisen. Hostel Casa Xtakay er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Mérida. Prisdata ble sist oppdatert 2. Desember 2023
Disse overnattingsstedene i Mérida tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 1 286 hosteller
Calle 43 199, Entre 38 y 40, Valladolid, Yucatan, Mexico
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
225 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Mérida

Finn det perfekte temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Mérida Det er 1 286 overnattingssteder i Mérida, og prisdata ble sist oppdatert 2. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Mérida er 231 kr/natt.
Vis alle 1 286 opphold
Calle 52 no. 381g, Mérida, Yucatan, Mexico
0,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
354 kr
Gjennomsnitt per natt
Calle 61, 534, Mérida, Yucatan, Mexico
1,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
386 kr
Gjennomsnitt per natt
Calle 20, Mérida, Yucatan, Mexico
11,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 243 kr
Gjennomsnitt per natt
311 Calle 72 San Antonio Kaua I, Mérida, Yucatan, Mexico
4,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
3 284 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Mérida

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Mérida for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 2. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Mérida, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hostellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Mérida

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Mérida, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 2. Desember 2023.
  • Hva koster et hostell i Mérida?

    232 kr er snittpris per natt for hosteller i Mérida. 97 kr per natt, er den laveste prisen funnet av HotelsCombineds brukere siste tiden - alt som ligger på 213 kr, eller mindre, per natt er en god deal. Priser på hosteller i Mérida endre seg gjennom året, og oktober er den dyreste måneden og oktober er den rimeligste.

  • Burde jeg bo på et hostell i Mérida?

    Å bo på hostell i Mérida har mange fordeler, inkludert pengebesparende, avstand til sentrum, sosial og laidback atmosfære, samt lignende fasiliteter som du finner på hoteller (som f.eks Wi-Fi, kontinentalfrokost eller døgnåpen innsjekk) Hostellene i Mérida tiltrekker ofte den yngre garde, soloreisende, men de kan også være et godt alternativ for par og familier.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering