• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Lake Plastiras

Søk etter og sammenlign Lake Plastiras hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Lake Plastiras
11. des. — 12. des.2
Lake Plastiras
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Lake Plastiras

Finn kjente overnattingssteder i Lake Plastiras, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 62 hoteller i Lake Plastiras, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Lake Plastiras er .
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i Lake Plastiras. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Neochori, Neochori, Greece
Nevros Hotel Resort and Spa ligger i Neochori, med kort vei til Plastiras. De tilbyr også et utendørs svømmebasseng, et boblebad og en badstue.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,5
Enestående
357 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
675 kr
Kalivia Filaktis, Limni Plastira, Kalivia, Greece
Kun en kort kjøretur fra Plastiras ligger Kazarma Hotel som tilbyr romslige og elegante rom, samt et boblebad, en badstue og et utendørs svømmebasseng. De har også tyrkisk dampbad, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
8,9
Enestående
422 vurderinger
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
1 133 kr
Neoxori, Neochori, Greece
Katsaros Traditional Hotel Neochori gratis Wi-Fi på offentlige områder. De tilbyr også roomservice, massasje og en turistinformasjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,5
Enestående
28 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
696 kr
Agios Athanasios Lamperou, Neochori, Greece
Ved Plastiras ligger Titagion Hotel, som tilbyr komfortabel innkvartering, samt et boblebad, massasje og møterom. De har også bagasjeoppbevaring, concierge og billettservice.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,4
Enestående
160 vurderinger
Beliggenhet
3,9 km fra sentrum
1 180 kr

Tips når du skal bestille hotell i Lake Plastiras

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Lake Plastiras. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:torsdag
601 kr–1 243 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Lake Plastiras

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Lake Plastiras, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Lake Plastiras til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Lake Plastiras. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Neoxori, Neochori, Greece
696 kr
3 stjerner
Agios Athanasios Lamperou, Neochori, Greece
1 180 kr
4 stjerner +
Kalivia Filaktis, Limni Plastira, Kalivia, Greece
1 133 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Lake Plastiras

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Lake Plastiras for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i Lake Plastiras, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Lake Plastiras

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Lake Plastiras, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Lake Plastiras?

    Brukerne foretrekker å bo i områder som Neochori, Kalivia og Koutsodimos. Vurder å sjekke ut disse områdene når du søker etter et sted å bo.

  • Hvilke er de beste hotellene i Lake Plastiras?

    Nevros Hotel Resort And Spa, som har fått en score på 8,5 fra 357 brukere, er et av de mest populære hotellene i Lake Plastiras. Andre populære overnattingssteder inkluderer Kazarma Hotel som har en gjennomsnittsscore på 8,9 fra 421 brukere, og Pandion Luxury Boutique Hotel & Suites with Spa som har en gjennomsnittsscorepå 9,7 fra 199 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Lake Plastiras

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering