• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Kea

Søk etter og sammenlign Kea hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Kea
29. nov. — 30. nov.2
Kea
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Kea

Finn kjente overnattingssteder i Kea, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 493 hoteller i Kea, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kea er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingsstedene i Kea. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Kea.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Aghios Georgios Korissias, Korissia, Greece
Porto Kea Suites ligger på Kea og tilbyr 5-stjerners fasiliteter, som blant annet egen strand. Dette komfortable hotellet tilbyr også et utendørs svømmebasseng og en badstue og ligger bare en kort tur med bil fra Vourkari og Ioulida.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
182 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
1 410 kr
Korissia, Korissia, Greece
Hotel Karthea ligger i Korissia og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. De tilbyr også møterom, døgnåpen resepsjon og massasje.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,8
Enestående
305 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
854 kr
Vourkari, Korissia, Greece
Aigis Suites Kea ligger på Kea og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet infinity pool. Det tilbyr også et boblebad, en badstue og et svømmebasseng.
Gratis Wi-Fi
9,3
Enestående
26 vurderinger
Beliggenhet
1,8 km fra sentrum
6 494 kr
Roukounas, Ioulis, Greece
Agrikea inviterer på komfortabel innkvartering i Vourkari og kan by på svømmebasseng, gratis Wi-Fi og kostnadsfri parkering. De tilbyr også massasje, ekspress inn- og utsjekking og en solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Parking
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
1 901 kr

Tips når du skal bestille hotell i Kea

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Kea. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:fredag
1 884 kr–3 491 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Kea

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Kea, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Kea til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Kea.
2 stjerner eller mindre
Korissia, Korissia, Greece
854 kr
3 stjerner
Roukounas, Ioulis, Greece
1 901 kr
4 stjerner +
Aghios Georgios Korissias, Korissia, Greece
1 410 kr
Vourkari, Korissia, Greece
6 494 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Kea

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Kea Det er 493 hoteller i Kea, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kea er .
Vis alle 493 opphold
Agrotiki Odos 0, Vourkari Kea, Vourkari, Greece
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
1 121 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Kea

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kea for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Kea du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Kea

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kea, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Kea?

    Brukerne foretrekker å bo i områder som Ioulis, Korissia og Koundouros. Vurder å sjekke ut disse områdene når du søker etter et sted å bo.

  • Hvilke er de beste hotellene i Kea?

    Anamar Kea Boutique Hotel (7,5/10 basert på 254 vurderinger), Porto Kea Suites (9,0/10 basert på 182 vurderinger), og Kea Village Suites & Villas (8,8/10 basert på 167 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Kea.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kea

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering