Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Ithaca

Søk etter og sammenlign Ithaca hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Ithaca
22. apr. — 23. apr.2
Ithaca
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Ithaca

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Ithaca. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 15. april 2024.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:lørdag
800 kr–1 667 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Ithaca

Finn rimelige overnattingssteder i Ithaca, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Ithaca helt nede i 795 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Ithaca, som kan bookes for denne prisen. Mentor Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Ithaca. Prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Ithaca for øyeblikket. Dersom du er fleksibel på reisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 185 hoteller
Vathi, Vathy, Greece
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
795 kr
Gjennomsnitt per natt
Odyssea Androutsou, Vathy, Greece
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 198 kr
Gjennomsnitt per natt
Frikes, Frikes, Greece
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 318 kr
Gjennomsnitt per natt
Telemachou 4, Vathy, Vathy, Greece
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 460 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Ithaca

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Ithaca, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Ithaca til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Ithaca. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver klasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Frikes, Frikes, Greece
1 318 kr
3 stjerner
3 stjerner
Vathi, Vathy, Greece
795 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Telemachou 4, Vathy, Vathy, Greece
1 460 kr
Odyssea Androutsou, Vathy, Greece
1 198 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Ithaca

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Ithaca for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Enten du reiser til Ithaca i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Ithaca

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Ithaca, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Ithaca?

    I Ithaca finnes det en rekke steder som er verdt å besøke. Vathi, Anogi og Kioni er noen av de mest populære blant brukerne våre.

  • Hvilke er de beste hotellene i Ithaca?

    Perantzada 1811 (9,3/10 basert på 210 vurderinger), Ithaca's Poem Apartments (8,8/10 basert på 241 vurderinger), og Mentor Hotel (8,5/10 basert på 366 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Ithaca.

  • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Port of Ithaki?

    Perantzada 1811 er et bra hotell i nærheten av Port of Ithaki. Det har scoret 9,3 basert på 210 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ithaca

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering