• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Icaria

Søk etter og sammenlign Icaria hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Icaria
11. des. — 12. des.2
Icaria
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Icaria

Finn kjente overnattingssteder i Icaria, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 220 hoteller i Icaria, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Icaria er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo blant brukere som besøker Icaria. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Armenistis, Armenistis, Greece
Cavos Bay Hotel & Studios ligger i Armenistis, en liten kjøretur fra Raches, de tilbyr gratis Wi-Fi og et utendørs svømmebasseng og et svømmebasseng. De byr også på et boblebad, ekspress inn- og utsjekking og en solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,8
Enestående
250 vurderinger
Beliggenhet
0,0 km fra sentrum
806 kr
Evdilos, Évdilos, Greece
Dette tradisjonelle hotellet ligger bare fem minutter til fots fra Evdilos Beach, og byr på et svømmebasseng, et boblebad og et utendørs svømmebasseng. De har også massasje, badstue og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
423 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
763 kr
Main Road, Agios Kirykos, Greece
Erofili Beach Hotel ligger i det naturskjønne området i Armenistis, de tilbyr både komfortable rom, utendørs svømmebasseng, jacuzzi og svømmebasseng. De har også gratis Wi-Fi på offentlige områder, massasje og solterrasse.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
9,3
Enestående
293 vurderinger
Beliggenhet
18,2 km fra sentrum
719 kr
Main Street, Gialiskari, Greece
Ikaros Star Hotel ligger i det pittoreske landskapet i Agios Polykarpos, de tilbyr både komfortable rom, døgnåpen resepsjon, ekspress inn- og utsjekking og sykkelutleie. De tilbyr også en turistinformasjon, bagasjeoppbevaring og roomservice.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
145 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
479 kr
Avlaki Village, Évdilos, Greece
Karras Star Hotel ligger i Frantato, en kort tur med bil fra Armenistis, og de byr på ekspress inn- og utsjekking, en solterrasse og et utendørs svømmebasseng. De har også lekeplass, døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
9,8
Enestående
2 vurderinger
Beliggenhet
4,6 km fra sentrum
632 kr
Ágios Kírykos, Agios Kirykos, Greece
Sentralt i Ágios Kirykos ligger Apostolakis Rooms, som byr på et svømmebasseng og ligger mindre enn 15 minutter med bil fra Ikaria Island National Airport. De tilbyr også bagasjeoppbevaring, roomservice og en solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,1
Enestående
96 vurderinger
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
414 kr

Tips når du skal bestille hotell i Icaria

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Icaria. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:lørdag
660 kr–1 251 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Icaria

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Icaria, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Icaria til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Icaria, kategorisert etter hotellklasse. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Main Street, Gialiskari, Greece
479 kr
Ágios Kírykos, Agios Kirykos, Greece
414 kr
3 stjerner
Evdilos, Évdilos, Greece
763 kr
Avlaki Village, Évdilos, Greece
632 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Icaria

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Icaria Det er 220 hoteller i Icaria, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Icaria er .
Vis alle 220 opphold
Ágios Kírykos, Agios Kirykos, Greece
1,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
414 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Icaria

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Icaria for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i Icaria, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Icaria

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Icaria, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Icaria?

    Våre reisende foretrekker å bo på steder som Agios Kirykos, Évdilos og Fanari når de besøker Icaria.

  • Hvilke er de beste hotellene i Icaria?

    Et av de mest populære hotellene i Icaria, er Cavos Bay Hotel and Studios som er vurdert av 250 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,8/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Atheras og Anthemis Hotel som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 8,4/10.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Icaria

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering