• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Haute-Marne

Søk etter og sammenlign Haute-Marne hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Haute-Marne
4. des. — 5. des.2
Haute-Marne
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Haute-Marne

Finn kjente overnattingssteder i Haute-Marne, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 450 hoteller i Haute-Marne, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Haute-Marne er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Haute-Marne med størst etterspørsel. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Haute-Marne.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Avenue du Général de Gaulle, Langres, Haute-Marne, France
Hotel Inn Design Resto Novo Langres holder til i hyggelige omgivelser i Langres. De tilbyr også møterom, et svømmebasseng og en solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,3
Bra
2648 vurderinger
Beliggenhet
2,2 km fra sentrum
622 kr
4 Rue Boulière, Langres, Haute-Marne, France
Hotel De La Poste Langres holder til i tradisjonelle omgivelser i Langres. De byr også på gratis Wi-Fi på offentlige områder, en badstue og et utendørs svømmebasseng.
Gratis Wi-Fi
8,3
Enestående
1375 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
966 kr
Route de Bar Le Duc, Saint-Dizier, Haute-Marne, France
Dette dyrevennlige hotellet ligger i Saint-Dizier og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,9
Bra
663 vurderinger
Beliggenhet
1,9 km fra sentrum
762 kr
29 Grande Rue, Bourbonne-les-bains, Haute-Marne, France
Hotel Herard byr på 3-stjerners innkvartering i Bourbonne-les-Bains. De byr også på en badstue, et boblebad og et utendørs svømmebasseng.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
263 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
1 020 kr

Tips når du skal bestille hotell i Haute-Marne

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Haute-Marne. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:fredag
825 kr–973 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Haute-Marne

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Haute-Marne, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Haute-Marne til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Avenue du Général de Gaulle, Langres, Haute-Marne, France
622 kr
3 stjerner
4 Rue Boulière, Langres, Haute-Marne, France
966 kr
29 Grande Rue, Bourbonne-les-bains, Haute-Marne, France
1 020 kr
Route de Bar Le Duc, Saint-Dizier, Haute-Marne, France
762 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Haute-Marne

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Haute-Marne for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Haute-Marne, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Haute-Marne

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Haute-Marne, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Haute-Marne?

    Brukerne foretrekker å bo i områder som Chaumont, Langres og Saint-Dizier. Vurder å sjekke ut disse områdene når du søker etter et sted å bo.

  • Hvilke er de beste hotellene i Haute-Marne?

    Ibis Styles Chaumont Centre Gare, som har fått en score på 8,3 fra 743 brukere, er et av de mest populære hotellene i Haute-Marne. Andre populære overnattingssteder inkluderer ibis budget Langres som har en gjennomsnittsscore på 7,8 fra 3 828 brukere, og Hotel le royal som har en gjennomsnittsscorepå 8,6 fra 637 brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering