• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Epidaurus

Søk etter og sammenlign Epidaurus hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Epidaurus
11. des. — 12. des.2
Epidaurus
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Epidaurus

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Epidaurus. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:torsdag
587 kr–2 674 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Epidaurus

Finn rimelige overnattingssteder i Epidaurus, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Epidaurus helt nede i 763 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Epidaurus, som kan bookes for denne prisen. Apollon Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Epidaurus. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023
Disse overnattingsstedene i Epidaurus tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet. Dersom du er fleksibel, kan du endre dato og sammenligne priser
Vis alle 125 hoteller
Gialasi, Palaia Epidavros, Greece
2,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
763 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Epidaurus

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Epidaurus Det er 125 hoteller i Epidaurus, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Epidaurus er .
Vis alle 125 opphold
Tolo, Greece
1,0 km fra sentrum
Klimaanlegg
523 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Epidaurus

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Epidaurus for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Epidaurus du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Epidaurus

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Epidaurus, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Epidaurus?

    Palaia Epidavros, Nea Epidavros og Lygourio er de mest populære stedene på HotelsCombined for overnattinger i Epidaurus.

  • Hvilke er de beste hotellene i Epidaurus?

    Epidavros Seascape, som har fått en score på 9,2 fra 1 254 brukere, er et av de mest populære hotellene i Epidaurus. Andre populære overnattingssteder inkluderer Aktis Hotel som har en gjennomsnittsscore på 8,0 fra 372 brukere, og Hotel Mike som har en gjennomsnittsscorepå 8,4 fra 466 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Epidaurus

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering