• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i East Lothian

Søk etter og sammenlign East Lothian hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

East Lothian
29. nov. — 30. nov.2
East Lothian
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i East Lothian

Finn kjente overnattingssteder i East Lothian, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 485 hoteller i East Lothian, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i East Lothian er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av East Lothian med størst etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Carberry Road Musselburgh Eh21 8Pt Uk, Musselburgh, United Kingdom
Premier Inn Edinburgh A1 - Musselburgh tilbyr 3-stjerners innkvartering i Musselburgh. De har også døgnåpen resepsjon, trådløst internett og møterom.
Beliggenhet
2,0 km fra sentrum
790 kr
Cromwell Road 18, North Berwick, United Kingdom
Dette luksuriøse hotellet i North Berwick tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til et innendørs svømmebasseng og møterom. Ved ankomst kan gjester glede seg over den vakre utsikten over North Berwick Golf Club før de sjekker inn på et av de 5-stjerners rommene.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
1899 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
1 955 kr
East Lothian, Musselburgh, United Kingdom
Carberry Tower Mansion House and Estate byr på 4-stjerners innkvartering i Musselburgh. De tilbyr også ekspress inn- og utsjekking, en bowlingbane og møterom.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
1381 vurderinger
Beliggenhet
3,4 km fra sentrum
1 399 kr
Muirfield, Gullane, United Kingdom
Greywalls Hotel & Chez Roux byr på fredfull 5-stjerners innkvartering i Gullane. De byr også på utendørs tennisbaner, ekspress inn- og utsjekking og gratis trådløst internett.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
360 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
1 826 kr
91 Newcraighall Road, Musselburgh, United Kingdom
Premier Inn Edinburgh holder til i hyggelige omgivelser i Edinburgh. Hotellet ligger midt i smørøyet blant en rekke butikker og populære utsalgssteder og tilbyr 3-stjerners innkvartering i nærheten av Newcraighall Railway Station.
Beliggenhet
2,9 km fra sentrum
887 kr

Tips når du skal bestille hotell i East Lothian

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i East Lothian. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
1 302 kr–2 500 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i East Lothian

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i East Lothian, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i East Lothian til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Noen av de beste alternativene blant hotell i East Lothian, kategorisert etter hotellklasse. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
3 stjerner
Carberry Road Musselburgh Eh21 8Pt Uk, Musselburgh, United Kingdom
790 kr
4 stjerner +
Cromwell Road 18, North Berwick, United Kingdom
1 955 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i East Lothian

Utforsk forskjellige nabolag og områder i East Lothian for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av East Lothian, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i East Lothian

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i East Lothian, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i East Lothian?

    Dunbar, North Berwick og Musselburgh er de mest populære stedene på HotelsCombined for overnattinger i East Lothian.

  • Hvilke er de beste hotellene i East Lothian?

    Et av de mest populære hotellene i East Lothian, er Old Aberlady Inn som er vurdert av 946 brukere, og som for øyeblikk har en score på 9,1/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Marine North Berwick og Carberry Tower Mansion House And Estate som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 8,7/10.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering