• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hosteller $[0, preposition:'i ']Dalian, Kina

Søk og sammenlign Dalian, Kina hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Dalian, Liaoning, Kina
8. des. — 9. des.2
Dalian, Liaoning, Kina
fr. 8.12.
lø. 9.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hosteller i Dalian

Finn kjente overnattingssteder i Dalian, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 1 386 hoteller i Dalian, og prisdata ble sist oppdatert 7. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Dalian er .
Disse hostellene i Dalian opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
No.28 South Wuchang Alley, Zhongshan, Dalian, China
Joy Plus International Youth Hostel ligger i Dalian, bare noen minutter med bil fra Zhongshan Square og Port of Dalian. De tilbyr også døgnåpen resepsjon, ekspress inn- og utsjekking og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
3,9 km fra sentrum
394 kr

Tips når du skal bestille hostell i Dalian

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Dalian. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 7. Desember 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:lørdag
50 kr–151 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Andre overnattingssteder i Dalian

Finn det perfekte temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Dalian Det er 1 386 overnattingssteder i Dalian, og prisdata ble sist oppdatert 7. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Dalian er .
Vis alle 1 386 opphold
41 Renmin Road, Zhongshan, Dalian, China
4,1 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
978 kr
Gjennomsnitt per natt
No 68 West Bin Hai Road, Dalian, China
4,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
1 171 kr
Gjennomsnitt per natt
18-1 Luxun Road, Zhongshan, Dalian, China
4,0 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
646 kr
Gjennomsnitt per natt
Dalian, Kina
8,9 km fra sentrum
Klimaanlegg
Airport shuttle
558 kr
Gjennomsnitt per natt
Dalian, Kina
6,6 km fra sentrum
Klimaanlegg
Svømmebasseng
1 017 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Dalian

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Dalian for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 7. Desember 2023.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Dalian du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Dalian

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Dalian, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 7. Desember 2023.
  • Hva koster et hostell i Dalian?

    120 kr er snittpris per natt for hosteller i Dalian. 34 kr per natt, er den laveste prisen funnet av HotelsCombineds brukere siste tiden - alt som ligger på 92 kr, eller mindre, per natt er en god deal. Priser på hosteller i Dalian endre seg gjennom året, og juli er den dyreste måneden og februar er den rimeligste.

  • Burde jeg bo på et hostell i Dalian?

    Å bo på hostell i Dalian har mange fordeler, inkludert pengebesparende, avstand til sentrum, sosial og laidback atmosfære, samt lignende fasiliteter som du finner på hoteller (som f.eks Wi-Fi, kontinentalfrokost eller døgnåpen innsjekk) Hostellene i Dalian tiltrekker ofte den yngre garde, soloreisende, men de kan også være et godt alternativ for par og familier.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering