Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Chios

Søk etter og sammenlign Chios hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Chios
2. des. — 3. des.2
Chios
lø. 2.12.
sø. 3.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Chios

Finn kjente overnattingssteder i Chios, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 327 hoteller i Chios, og prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Chios er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Chios med størst etterspørsel. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Karfas, Karfas, Greece
Dette elegante hotellet har et utendørs svømmebasseng, og det ligger kun en kort tur i bil fra Chios Town. De har også skranke for leiebil, terrasse og roomservice.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
10,0
Enestående
1 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
697 kr
Karfas, Karfas, Greece
Sentralt i Karfas ligger Golden Sand Hotel Chios, en liten tur med bil fra Chios Town og de tilbyr et svømmebasseng og et utendørs svømmebasseng. De byr også på en frisørsalong, møterom og en lekeplass.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,6
Bra
501 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
686 kr
Enoseos Avenue 6, Chios, Greece
Dette komfortable hotellet ligger en kort kjøretur fra Karfas og de har et utendørs svømmebasseng. Her tilbys 4-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,1
Enestående
982 vurderinger
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
740 kr
Vrontados, Vrontádos, Greece
Agia Markella ligger i Vrontados, en liten kjøretur fra Chios Town, de byr på gratis Wi-Fi og et utendørs svømmebasseng og ekspress inn- og utsjekking. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
309 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
429 kr
Karfas, Karfas, Greece
Erytha Hotel & Resort ligger på Chios og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet egen strand. Det tilbyr også en takterrasse, et utendørs svømmebasseng og en bowlingbane.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
819 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
901 kr
92 Eleftheriou Venizelou Str, Chios, Greece
Diana Hotel Chios ligger i Chios Town, en kort tur med bil fra Karfas, og de byr på døgnåpen resepsjon, sykkelutleie og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det ligger kun en liten spasertur fra Chios Port, og har komfortable rom, alle utstyrt med kjøleskap.
Gratis Wi-Fi
7,6
Bra
162 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
729 kr
350 Metres From Karfas Beach, Karfas, Greece
Chios Panorama Studios Apartments ligger i Karfas, bare noen minutter med bil fra Archaeological Museum of Chios og Chios Port. Lekeplass, gratis Wi-Fi i alle områder og døgnåpen resepsjon er bare noen av fasilitetene dette tradisjonelle bed & breakfastet har å friste med.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Airport shuttle
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
600 kr
48 Aplotarias Chios, Chios, Greece
Agora Residence Chios ligger i Chios Town og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Her tilbys 3-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
267 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
600 kr

Tips når du skal bestille hotell i Chios

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Chios. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:søndag
593 kr–1 069 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Chios

Finn rimelige overnattingssteder i Chios, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Chios helt nede i 576 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Chios, som kan bookes for denne prisen. Morning Star er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Chios. Prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Chios for øyeblikket. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel.
Vis alle 327 hoteller
Kontari 16, Kambos, Greece
2,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
576 kr
Gjennomsnitt per natt
Livanou Michail 13, Chios, Greece
0,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
633 kr
Gjennomsnitt per natt
Vrontados, Vrontádos, Greece
1,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
636 kr
Gjennomsnitt per natt
Emporios Bay 1, Emporios, Greece
0,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
665 kr
Gjennomsnitt per natt
Parodos 21, Agia Ermioni, Greece
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
815 kr
Gjennomsnitt per natt
Paralia Lithiou, Limenas Lithiou, Greece
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 040 kr
Gjennomsnitt per natt
Skardanas area, Kardamyia, Greece
2,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 340 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Chios

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Chios, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Chios til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Chios. For å gi ekstra innsikt har vi også markert de mest populære hostellene med best verdi innen hver klasse.

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Chios

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Chios for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
Enten du reiser til Chios i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Chios

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Chios, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 1. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Chios?

    Når du besøker Chios, bør du vurdere å sjekke ut Karfas, Khíos og Vrontádos som er blant de mest etterspurte områdene.

  • Hvilke er de beste hotellene i Chios?

    Chios Chandris Hotel (8,7/10 basert på 1 047 vurderinger), Grecian Castle Hotel (8,1/10 basert på 982 vurderinger), og Hotel Agia Markella (8,4/10 basert på 309 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Chios.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chios

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering