• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Astypalaia

Søk etter og sammenlign Astypalaia hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Astypalaia
11. des. — 12. des.2
Astypalaia
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Astypalaia

Finn kjente overnattingssteder i Astypalaia, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 194 hoteller i Astypalaia, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Astypalaia er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Astypalaia med størst etterspørsel. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Chora, Astypálaia, Greece
Pylaia Boutique Hotel & Spa ligger på Astypalea og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet gratis Wi-Fi i alle områder. Det tilbyr også et utendørs svømmebasseng, et svømmebasseng og et boblebad.
Gratis Wi-Fi
10,0
Enestående
1 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
744 kr
Diaporia Astipalea, Analipsi, Greece
Castellano Village ligger i Analipsis, en rask tur med bil fra Astypalea Town, de tilbyr gratis Wi-Fi og et svømmebasseng og et utendørs svømmebasseng. Her tilbys 3-stjerners leiligheter med aircondition.
Gratis Wi-Fi
Parking
Airport shuttle
9,6
Enestående
112 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
948 kr
Analipsi, Analipsi, Greece
Dette komfortable hotellet i Analipsis byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til et utendørs svømmebasseng og gratis transportservice. De tilbyr også ekspress inn- og utsjekking, en lekeplass og en solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 090 kr
Analipsi, Analipsi, Greece
Hotel Castillio ligger i det naturskjønne området i Analipsis, de tilbyr både komfortable rom, gratis transportservice, gratis Wi-Fi på offentlige områder og svømmebasseng. De tilbyr komfortable leiligheter med eget bad og et tekjøkken.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,6
Enestående
99 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
959 kr
Astypalaia, Astypálaia, Greece
Astypalaia Hotel Palace ligger i Astypalea Town og tilbyr et boblebad og gratis transportservice. De har også bagasjeoppbevaring, turistinformasjon og roomservice.
Airport shuttle
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
828 kr

Tips når du skal bestille hotell i Astypalaia

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Astypalaia. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:tirsdag
464 kr–1 353 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Astypalaia

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Astypalaia, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Astypalaia til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Astypalaia. Du finner også de mest populære, og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Analipsi, Analipsi, Greece
959 kr
Astypalaia, Astypálaia, Greece
828 kr
3 stjerner
Analipsi, Analipsi, Greece
1 090 kr
Diaporia Astipalea, Analipsi, Greece
948 kr
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Astypalaia

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Astypalaia for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Enten du reiser til Astypalaia i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Astypalaia

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Astypalaia, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Astypalaia?

    Astypálaia, Analipsi og Livadia er de mest populære stedene på HotelsCombined for overnattinger i Astypalaia.

  • Hvilke er de beste hotellene i Astypalaia?

    Castellano Village (9,6/10 basert på 112 vurderinger), Tholaria Boutique Hotel (9,4/10 basert på 57 vurderinger), og Aphrodite Studios (9,6/10 basert på 159 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Astypalaia.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Astypalaia

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering