• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Antiparos

Søk etter og sammenlign Antiparos hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Antiparos
4. des. — 5. des.2
Antiparos
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Antiparos

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Antiparos. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:fredag
566 kr–3 267 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Antiparos

Finn rimelige overnattingssteder i Antiparos, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Antiparos helt nede i 1 728 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Antiparos, som kan bookes for denne prisen. Oliaros Seaside Lodge er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Antiparos. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i Antiparos på de valgte datoene. Dersom du er fleksibel på reisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 222 hoteller
Saint Goerge 1, Agios Georgios, Greece
1,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
1 728 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Antiparos

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Antiparos for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Enten du reiser til Antiparos i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Antiparos

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Antiparos, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Antiparos?

    Antiparos og Agios Georgios er blant stedene som flest reisende foretrekker å bo når de besøker Antiparos.

  • Hvilke er de beste hotellene i Antiparos?

    Det finnes mange hoteller i Antiparos med høye scorer. Ett av dem er Sunrise Luxury Apartments & Suites, som for øyeblikket har en score på 8,6. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Soros Beach Antiparos og Nicolas Antiparos, som også kan være gode overnattingsalternativer i Antiparos.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Antiparos

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering