• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Alonnisos

Søk etter og sammenlign Alonnisos hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Alonnisos
11. des. — 12. des.2
Alonnisos
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Alonnisos

Finn kjente overnattingssteder i Alonnisos, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 306 hoteller i Alonnisos, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Alonnisos er .
Disse hotellene i Alonnisos opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Kalamakia, Alonnisos, Greece
Dette trivelige hotellet i Steni Vala tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til en solterrasse og ekspress inn- og utsjekking. De tilbyr også gratis parkering, i tillegg ligger det bare noen minutter med bil fra Valanio Beach og Stafylos Beach.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
54 vurderinger
Beliggenhet
2,9 km fra sentrum
752 kr
Chrisi Milia, Chrisi Milia, Greece
Alonissos Beach Bungalows And Suites Hotel ligger på Alonnisos og byr på 4-stjerners fasiliteter, i tillegg til et boblebad og utendørs tennisbaner. De byr også på massasje, møterom og et utendørs svømmebasseng.
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
1 166 kr
Marpounta, Patitiri, Greece
Marpunta ligger på Alonnisos og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet egen strand. Populære fasiliteter som et utendørs svømmebasseng og utendørs tennisbaner tilbys for å gi gjester et uforglemmelig opphold i Patitiri.
Gratis Wi-Fi
8,7
Enestående
180 vurderinger
Beliggenhet
1,7 km fra sentrum
1 536 kr
Patitiri, Patitiri, Greece
Dette komfortable hotellet i Patitiri tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til en billettservice og en takterrasse. De har også turistinformasjon og hage.
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
9,0
Enestående
333 vurderinger
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
834 kr
Votsi, Votsi, Greece
Pension Votsi ligger i det naturskjønne området i Votsi, de tilbyr både komfortable rom, gratis Wi-Fi på offentlige områder, jacuzzi og solterrasse. De har også døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og sykkelutleie.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,6
Enestående
118 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
686 kr
Patitiri, Patitiri, Greece
Dette hotellet i Patitiri er å finne like ved Alonissos Port. De har også skranke for leiebil, turistinformasjon og heis.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,2
Enestående
110 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
730 kr
Milia Bay, Chrisi Milia, Greece
Milia Bay Hotel Apartments inviterer på komfortabel innkvartering i Votsi og kan by på svømmebasseng, gratis Wi-Fi og kostnadsfri parkering. Her tilbys 3-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
214 vurderinger
Beliggenhet
0,0 km fra sentrum
545 kr
Patitirion, Patitiri, Greece
Haravgi Hotel ligger i Patitiri og byr på komfortabel innkvartering og egen strand. De tilbyr gratis Wi-Fi, en bar og det ligger et steinkast unna Alonissos Port.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
244 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
490 kr

Tips når du skal bestille hotell i Alonnisos

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Alonnisos. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:torsdag
679 kr–8 861 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Alonnisos

Finn rimelige overnattingssteder i Alonnisos, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Alonnisos helt nede i 1 046 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Alonnisos, som kan bookes for denne prisen. Paradise Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Alonnisos. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023
For øyeblikket er dette de hotellene i Alonnisos med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Vurder alternative datoer dersom du vil sammenligne priser.
Vis alle 306 hoteller
Alonnisos, Patitiri, Greece
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 046 kr
Gjennomsnitt per natt
Votsi, Votsi, Greece
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 209 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Alonnisos

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Alonnisos, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Alonnisos til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Du finner også de mest populære, og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Patitiri, Patitiri, Greece
730 kr
Alonnisos, Patitiri, Greece
1 046 kr
Patitirion, Patitiri, Greece
490 kr
3 stjerner
Kalamakia, Alonnisos, Greece
752 kr
Votsi, Votsi, Greece
686 kr
4 stjerner +
Marpounta, Patitiri, Greece
1 536 kr
Votsi, Votsi, Greece
1 209 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Alonnisos

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Alonnisos for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Alonnisos du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Alonnisos

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Alonnisos, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Alonnisos?

    Våre reisende foretrekker å bo på steder som Alonnisos, Patitiri og Chrisi Milia når de besøker Alonnisos.

  • Hvilke er de beste hotellene i Alonnisos?

    Det finnes mange hoteller i Alonnisos med høye scorer. Ett av dem er Agnanti Hotel, som for øyeblikket har en score på 8,3. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Marpunta Resort og Pelagos Villas, som også kan være gode overnattingsalternativer i Alonnisos.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Alonnisos

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering