• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Angistri

Søk etter og sammenlign Angistri hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Angistri
11. des. — 12. des.2
Angistri
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Angistri

Finn kjente overnattingssteder i Angistri, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 77 hoteller i Angistri, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Angistri er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo blant brukere som besøker Angistri. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Scala, Skala, Greece
Dette overnattingsstedet har 13 leiligheter med en nydelig utsikt over landsbygda. Bare et steinkast unna stranden, ligger det perfekt til for dem som ønsker en stille og rolig strandferie.
Gratis Wi-Fi
Parking
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,3 km fra sentrum
861 kr
Skala, Skala, Greece
Dionysos Hotel Argo-Saronic Islands ligger på Agistri og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet egen strand. De har også massasje, døgnåpen resepsjon og ekspress inn- og utsjekking.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
662 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
395 kr
Scala, Skala, Greece
Dette harmoniske hotellet byr på utendørs svømmebasseng, egen strand og jacuzzi samtidig som det ligger kun en kort spasertur unna Skliri. Her tilbys 3-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
9,0
Enestående
1191 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
677 kr
Scala, Skala, Greece
Vasilaras Hotel har et svømmebasseng og et utendørs svømmebasseng, i tillegg til rom med boblebad. De har også massasje, turistinformasjon og jacuzzi.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
687 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
436 kr
Skala, Skala, Greece
Saronis Hotel Argo-Saronic Islands ligger i Skala og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. Solterrasse, døgnåpen resepsjon og ekspress inn- og utsjekking er bare et lite utvalg av fasilitetene dette tradisjonelle hotellet kan by på.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,5
Enestående
485 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
830 kr
Skala, Skala, Greece
Akrogiali Hotel Argo-Saronic Islands ligger i det naturskjønne landskapet i Skala, de tilbyr både komfortable rom, solterrasse, gratis Wi-Fi på offentlige områder og lekeplass. De har også sykkelutleie, concierge og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
643 kr
Skliri, Skala, Greece
Agistri Club Hotel ligger i Skliri og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. De har også solterrasse, døgnåpen resepsjon og sykkelutleie.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
1 220 kr
Skliri, Skala, Greece
Dette stilfulle hotellet i Skliri tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til et svømmebasseng og et boblebad. De tilbyr også massasje, en solterrasse og sykkelutleie.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
817 kr

Tips når du skal bestille hotell i Angistri

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Angistri. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:tirsdag
544 kr–1 610 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Angistri

Finn rimelige overnattingssteder i Angistri, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Angistri helt nede i 930 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Angistri, som kan bookes for denne prisen. The Milos er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Angistri. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Angistri. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 77 hoteller
Megalochori 180 10, Megalohori, Megalochori, Greece
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
930 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Angistri

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Angistri, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Angistri til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Vi har kommet over følgende hoteller i Angistri med forskjellige pris- og klassealternativer. Du finner også de mest populære, og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
2 stjerner eller mindre
Skala, Skala, Greece
643 kr
Skliri, Skala, Greece
817 kr
Scala, Skala, Greece
436 kr
4 stjerner +
Skala, Skala, Greece
395 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Angistri

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Angistri for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Angistri, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Angistri

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Angistri, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Angistri?

    Skala, Limenaria og Megalochori er de mest populære stedene på HotelsCombined for overnattinger i Angistri.

  • Hvilke er de beste hotellene i Angistri?

    Dionysos Hotel er et veldig populært hotell i Angistri med en score på 8,7 fra 661 vurderinger. Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa (8,8 fra 700 vurderinger) og Oasis Scala Beach Hotel (9,0 fra 1 191 vurderinger) er også hoteller i Angistri med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Angistri

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering