Tillat informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for tekniske og analytiske formål samt markedsføringsformål for å forbedre tjenestene våre for deg.
Du er anonym.

Les mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler og personvern

Sammenlign Hotellpriser

Hvordan vi jobber

Som verdens største reisesøkemotor jobber vi hardt for at våre brukere får den informasjonen de behøver for å planlegge turer slik de ønsker, helt konfedensielt.

Et enkelt søk på HotelsCombined skanner prisene hos hundrevis av reisenettsteder på noen få sekunder. Enten du leter etter flybilletter, hoteller, bilutleie eller andre ting, samler vi tilbud på nett på et sted for deg. Sammenlign mulighetene på samme flyreise, hotell eller leiebil og velg hvem du vil booke gjennom - enten direkte gjennom flyselskapet, hotellet eller bilutleieselskapet—eller til og med gjennom et annet reisenettsted.

Priser vises direkte fra reisenettstedene på din skjerm, uten ekstra kostnad fra HotelsCombined. Når du har valgt det tilbudet du ønsker, betaler tilbyderen oss direkte for at vi har hjulpet deg med å booke hos dem eller for at vi viste veien til deres nettside. Dette gjør våre tjenester helt kostnadsfrie for våre brukere.

En annen måte vi finansierer våre sider på er ved å vise reiserelatert reklame. Noen selskaper betaler oss per klik.

Hvordan Vi Resultater

Det er flere faktorer som spiller inn når vi lister opp resultater etter du starter et søk. Det kan være en kombinasjon av informasjon som blant annet pris og gjesteomtaler. På flyreiser inkluderer vi til og med elementer som kan ha innvirkning på komforten, som for eksempel varighet og antall stopp.Men for å sikre at du finner det du leter etter har vi laget filtre som gjør at du kan skreddersy søket (i tillegg gjøre enkle sorteringer basert på pris).

Vil du vite mer? Slik sorterer vi resultatene for de forskjellige delene på siden:

Hoteller

Populær

Populære hoteller er basert på en algoritme som leter etter nøkkelfaktorer relatert til populariet. Hoteller er rangert basert på antall gjesteomtaler kombinert med regionale søk og trender i hotellreservasjoner.

Pris

Ser du etter den laveste prisen? Vi kan hjelpe deg. Vår prissortering gir deg enkelt oversikt over de billigste og/eller de dyreste tilbudene—det er din reise, så valget er ditt.

Iblant vil samme tilbud være tilgjengelig hos flere tilbydere. Alle tilbydere ligger synlig så du kan velge blant dem, men vi fremhever en hoved-tilbyder basert på faktorer som kundepopularitet eller gjesteomtaler.

Flyreiser

Best og Anbefalt

Bare fordi et tilbud er billig betyr det ikke nødvendigvis at det er det beste. Basert på faktorer som hvor populær en tilbyder er blant kunder eller hvor få stopp en flyreise har kan vi gi forslag som 'Best'eller 'Anbefalt'. Til syvende og siste er det opp til deg, men å spare 50$ på en flyreise til Brisbane er lite sammenlignet med et flystopp på 10 timer.

Noen ganger bedømmer vi også kvaliteten på serivcen du får på siden til en tilbyder. Da fremhever vi for eksempel gebyrer på booking eller bagasje, slik at nå du sammenligner tilbudene gjør du det basert på totalprisen. Dersom en tilbyder ikke har synliggjort gebyrene, slik at de er vanskelige å finne, pleier vi som regel ikke å anbefale dem.

Billigst

Ser du etter laveste pris? Vi kan hjelpe deg. Vår prissortering gir deg rask tilgant til de billigste og/eller dyreste tilbudene—det er din reise, så du bestemmer.

Iblant vil samme tilbud være tilgjengelig hos flere av tilbyderne. Alle disse tilbyderne gjøres synlig for deg, men vi fremhever en hoved-tilbyder basert på faktorer som kundepopularitet eller vurderinger. Tilbydere kan også fremheves dersom de betaler per klikk.

Biler

Anbefalt

Det anbefalte bilutleieselskapet er valgt ut på bakgrunn av pris, omsetningspotensiale for KAYAK, antall klikk og trender blant de forskjellige biltypene (for eksempel dersom biler med 4x4 er mer populært enn vanlige biler på en lokasjon). Vi tar også med i beregningen hvilken rating utleieselskapet har fått, i tillegg til selskapet man booker gjennom.

Pris

Ser du etter lavest pris? Vi kan hjelpe deg. Vår prissortering gir deg rask tilgang til den biligste og/eller de dyreste tilbudene—det er din tur, så det er opp til deg.

Iblant vil samme tilbud være tilgjengelig hos flere av tilbyderne. Alle disse tilbyderne gjøres synlig for deg, men vi fremhever en hoved-tilbyder basert på faktorer som kundepopularitet eller vurderinger. Tilbydere kan også fremheves dersom de betaler per klikk.

Hvordan Finner Vi Priser

Vi søker gjennom hundrevis av reise-, fly-, hotell- og bilutleienettsider for å samle tilbud som ligger ute på nett. Selv om vi alltid strekker oss langt for sikre at at infomasjonen på våre sider er korrekt, kan det i noen tilfeller forekomme feil. Årsaken til det kan være at en tilbyder ikke har oppdatert siden mot oss eller ikke er synkronisert med våre sider på riktig måte, eller det kan være at en annen reisende har reservert tilbudet i mellomtiden. Siste eksempel kan skje fordi vi lagrer søkeresultatene dine for å holde hastigheten oppe (slik at du slipper å vente unødig). For eksempel, dersom du og en annen reisende gjør samme søket innen samme minutt er det stor sannsynlighet for at dere vil se de samme tilbudet. Som et minimum bør tilbydere oppdatere sine tilbud mot våre sider minst en gang i døgnet. Vi søker gjennom så mange nettsteder vi kan, men vi klarer ikke å fange opp alt som ligger ute. Det er også tilfeller der vi ikke viser tilbud fra enkelte tilbydere av tekniske eller kommersielle årsaker, eller helt enkelt fordi vi ser at tilbyderen får negative gjesteomtaler.

Hvordan Vi Samarbeider Med Andre Selskaper

HotelsCombined er en del av KAYAKs portefølje av metasøk-varemerer, inkludert KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights og Mundi.

KAYAK har kontraktsfestede partnerskap med de fleste 700+ tilbyder-nettsidene som dukker opp i våre søk. Dersom ditt selskap er interesert i et samarbeid med oss, sjekk ut våre sider om Affiliates eller Hotel Owners.

Vårt firma er del av Booking Holding Inc., som inkluderer andre reise- og fritids-sider som Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com og Opentable.com

Finn hotell

Rom 1:

2 voksne endre antall gjester

Vi leter etter flere hoteller

Sammenlign alle de beste reisenettsidene i ett enkelt søk og finn akkurat det du er ute etter. Så enkelt.

Beste pris-garanti

Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.

Reiseentusiaster har sansen for oss

Over 400 millioner mennesker brukte våre tjenester for å finne de beste hotelltilbudene i fjor.

© 2020