Parliament Apartment Downtown

Hotell
4 stjerner 

Szalay Utca 5/b, Budapest, Ungarn

589 kr

Billigste pris

pris per natt

ma. 29.7.
-
ti. 30.7.
… med mer

De beste tilbudene for Parliament Apartment Downtown

Angi reisedatoene dine for å se tilgjengelighet og priser
ma. 29.7.
ti. 30.7.
… med mer

Parliament Apartment Downtown Om

Oppdag viktig informasjon, fasiliteter og funksjoner hos Parliament Apartment Downtown, som gir deg innsikt i hva du kan forvente under oppholdet. Informasjon om dette overnattingstedet ble sist oppdatert 22. juli 2024.
Welcome in Budapest to Parliament ligger i sentrum av Budapest, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. De byr også på gratis Wi-Fi på offentlige områder, ekspress inn- og u...

Verdt å vite

Innsjekkingstid14:00
Utsjekkingstid12:00
Betalig & KanselleringVilkår varierer etter romtype og leverandør.
Telefonnummer til resepsjonen+36 309 380 812

Fasiliteter på Parliament Apartment Downtown

 • Parkering
 • Gratis Wi-Fi

Generelt

 • Minibank
 • Vaskeri
 • Heis
 • Ekspress utsjekking
 • Parkering

Tjenester

 • Flyplasstransport

Vurderinger for Parliament Apartment Downtown

Les førstehåndsanmeldelser og attester fra gjester som har bodd på Parliament Apartment Downtown, som gir innsikt i deres opplevelser. Reisende har lagt igjen 0 anmeldelser av Parliament Apartment Downtown hittil. Anmeldelsesdataene ble sist oppdatert 22. juli 2024.
0,0
DårligBasert på 0 bekreftede gjestevurderinger

Fant ingen vurderinger. Prøv å fjerne et filter, endre søket eller fjerne alle for å se vurderinger.

Hoteller i nærheten

Se på andre overnattingsteder i Budapest som tilbyr en lignende opplevelse og atmosfære som Parliament Apartment Downtown. Totalt er det er8 391 hoteller som betjener reisende i Budapest. Prisdata ble sist oppdatert 22. juli 2024.

Utforsk Distrikt V - Belváros-Lipótváros, Budapest

Parliament Apartment Downtown har adresse Szalay Utca 5/b i Distrikt V - Belváros-Lipótváros, Budapest. Data på populære landemerker ble sist oppdatert 22. juli 2024.

Mest populære attraksjoner

Halászbástya1,3 km
Várnegyed1,4 km
Mátyás-templom1,4 km
Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár1,6 km
Buda Castle1,6 km
Vaci Utca1,9 km

Vanlige spørsmål ved bestillinger hos Parliament Apartment Downtown

Finn svar på vanlige spørsmål angående reservasjoner, fasiliteter, retningslinjer og mer når du bestiller et opphold på Parliament Apartment Downtown. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 22. juli 2024.
 • Hvor langt er det fra Parliament Apartment Downtown til nærmeste flyplass (Budapest Liszt Ferenc internasjonale flyplass)?

  Med en avstand på bare 27,9 km, er den forventede kjøretiden fra den nærmeste flyplassen, Budapest Liszt Ferenc internasjonale flyplass, til Parliament Apartment Downtown, 0t 21m. Den estimerte kjøretiden kan variere avhengig av hvor lite eller mye trafikk det er i området. Dette gjelder spesielt for storbyområder.

 • Hvordan kommer gjestene seg lettest fra Budapest Liszt Ferenc internasjonale flyplass til Parliament Apartment Downtown?

  Du kan enkelt komme deg fra Budapest Liszt Ferenc internasjonale flyplass til Parliament Apartment Downtown i Budapest ved å leie en bil hos et av utleiebyråene på flyplassen til en pris på i gjennomsnitt 463 kr/dag. Parliament Apartment Downtown har en parkering tilgjengelig for de gjestene som velger å leie bil. Samkjøringsapper og taxier er fortsatt en veldig vanlig transportløsning for de som bor på Parliament Apartment Downtown. Dette er ofte den mest lønnsomme transportmetoden når man besøker Budapest.

 • Hva er telefonnummeret til Parliament Apartment Downtown?

  Hvis du har spørsmål om Parliament Apartment Downtown og reservasjonen din, kan du kontakte resepsjonen direkte på telefonnummer +36 309 380 812.

 • Har Parliament Apartment Downtown Wi–Fi?

  Ja, Parliament Apartment Downtown tilbyr gjestene sine gratis Wi–Fi.

 • hva er utsjekkingstiden på Parliament Apartment Downtown?

  Normal innsjekkingstid på Parliament Apartment Downtown er 14:00, og utsjekk må skje før 12:00.

 • Tilbyr Parliament Apartment Downtown vask av klær?

  Ja, Parliament Apartment Downtown, Budapest tilbyr vanligvis klesvask.

 • Hvilken måned er billigst å bo på Parliament Apartment Downtown?

  Beste smulighet for å spare penger på din reservasjon hos |Parliament Apartment Downtown, bør du vurdere å bo i Januar, når prisene vanligvis er på det laveste (785 kr).

 • I hvilket område i Budapest ligger Parliament Apartment Downtown?

  Parliament Apartment Downtown ligger i Distrikt V - Belváros-Lipótváros i Budapest. Bruk kartet på denne siden for å forstå hvor Parliament Apartment Downtown er i forhold til resten av Budapest.

Se flere FAQs
Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering