Norge 7 221
Hordaland 945
Bergen 217
Scandic Strand
Innsjekking
Utsjekking
Sammenlign med HotelsCombined |
Se kart
World Travel Awards – vinneren av 2018

Millioner av reisende stoler på at vi finner de beste tilbudene på hotell

Scandic Strand Hotell

Strandkaien 2-6 Strandkaien 2-6, 5013 Bergen, Hordaland, Norge Se kart

Kart
8,6
Fantastisk Basert på 850 omtaler
Velg reisedatoer
Innsjekking
Innsjekking
Utsjekking
Utsjekk
Rom og gjester
Beste pris-garanti
Vi søker blant de beste reisesidene for å finne deg den beste prisen

...og mye mer!

Om Scandic Strand

For gjester som ønsker oppleve Bergens populære uteliv er Scandic Strand et godt valg med perfekt beliggenhet, i tillegg til en døgnåpen resepsjon og utsikt over Fløyen og Fisketorget i Bergen. Dette moderne hotellet ligger i hjertet av byen.

Gjester ved Scandic Strand har tilgang til en rekke fasiliteter, som klesvaksfasiliteter, bagasjeoppbevaring og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Vekketjeneste, et renseri og butikker er også inkludert.

Hotellet restaurant serverer frokost, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har en flatskjerm-TV, et kjøleskap og vekkerklokke.

Restauranten ved Scandic Strand er et godt valg for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Det er også et bredt utvalg internasjonale servingssteder rett ved.

Hotellet ligger ypperlig til for sightseeing i Bergen, med Den Nationale Scene og Bryggen bare en ti minutters spasertur. Rosenkrantztårnet og Håkonshallen, Bergenhus festning og Universitetet i Bergen er også innen gangavstand.

Fantastisk 8,6
849 gjestevurderinger

Hotellfasiliteter

Generelt

Vannkoker, Handicapvennlig, Familierom, Laken, Håndklær, Bankboks, Babysenger tilgjengelig, Brannslukkingsapparat, Havutsikt, Oppholdsrom, Heis, Vaskeri, Flatskjerm-TV, Sammenleggbar seng, Sjampo, Butikker (på området), Røykvarslere, Gulv av hardved eller parkett, Dusj, Fysisk avstand i spiseområder, Regler for fysisk avstand, Førstehjelpsskrin, Utsikt over indre gårdsplass, Sammenkoblede rom er tilgjengelig, Snackbar, Stikkontakt nær sengen, Sofa, Tilgang med nøkkelkort, Sofa, Overvåkningskameraer på fellesområder, Allergivennlig rom, Overvåkningskameraer utenfor eiendommen, Røykfritt, Restaurant, Hånddesinfeksjon i boligen og mye brukte områder, Bar/Lounge, Kroppssåpe, Hårføner, Skjermer eller avsperringer plassert mellom de ansatte og gjestene der nødvendig, Bryllupssuite, Te-/kaffetrakter, Kabel- eller satellitt-TV, Telefon, Bruk av rengjøringskjemikalier som er effektive mot koronaviruset, Utsikt mot fjell, Aviser, Kjøleskap, Toalett, Bostedet desinfiseres mellom opphold, Toalettpapir, Overnattingsstedet låses etter rengjøring, Alle tallerkner, bestikk, glass og annet kjøkkenutstyr er desinfisert, Utsikt over byen, Mat levert på døra er trygt, Søppeldunker, Rengjøring av rommet under oppholdet kan velges bort, Frokost inkludert, TV, De øvre etasjene nås via heis, Balsam, Våre ansatte følger de lover og regler som er satt av lokale myndigheter, Skrivebord, Privat bad, Døgnåpen resepsjon, Bagasjeoppbevaring

Tjenester

Vekkeservice, Daglig rengjøring, Faks/fotokopi, Portvakttjeneste, Vaskeritjeneste, Liten butikk på området, Kontaktløs inn- og utsjekk, Sikkerhet 24/7

Internett

Gratis WiFi, Wi–Fi tilgjengelig i alle områdene, Internett

Regler

Kjæledyr tillatt på forespørsel. Dette kan medføre tilleggsavgifter.

Innsjekking

Fra 03:00 p.m.

Utsjekking

Før 12:00 p.m.

Vurderinger av Scandic Strand

Scandic Strand
8,6
Fantastisk
Basert på 849 omtaler

Vurderingsoppsummering

  • Renhet 8.7
  • Comfort 8.7
  • Beliggenhet 9.7
  • Tjenester 8.4
  • Ansatte 8.9
  • Valuta for pengene 8.2