Norge 7 244
Oslo 352
Oslo 352
Sentrum 68
P-Hotels Oslo
Innsjekking
Utsjekking
Sammenlign med HotelsCombined |
Se kart
World Travel Awards – vinneren av 2018

Millioner av reisende stoler på at vi finner de beste tilbudene på hotell

P-Hotels Oslo Hotell

Grensen 19 Grensen 19, 159 Oslo, Oslo, Norge Se kart

Kart
7,2
Bra Basert på 3 373 omtaler
Velg reisedatoer
Innsjekking
Innsjekking
Utsjekking
Utsjekk
Rom og gjester
Beste pris-garanti
Vi søker blant de beste reisesidene for å finne deg den beste prisen

...og mye mer!

Om P-Hotels Oslo

P-Hotels Oslo ligger midt i byen og tilbyr enkel tilgang til områder med shopping, sightseeing og underholdning i Oslo. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette sjarmerende hotellet, som møterom, ekspress inn- og utsjekking og døgnåpen resepsjon.

Dette 3-stjerners hotellet byr på safe, bagasjeoppbevaring og minibank. De har også parkering i nærheten for gjester som reiser med bil.

Alle de moderne rommene ved P-Hotels Oslo er utstyrte med hårføner.

P-Hotels Oslo ligger i et distrikt som er populært blant de som liker å danse ut i de små timer, og man kan velge og vrake blant hippe restauranter og barer. Hotellet serverer også frokost daglig.

Det er kort vei til Nationaltheatret trikkeholdeplass og Oslo Sentralstasjon fra hotellet, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Oslo og områdene rundt. Oslo operahus, Aker Brygge og Oslo Spektrum er innen gåavstand herfra.

Bra 7,2
3 373 gjestevurderinger

Hotellfasiliteter

Generelt

Minibank, Handicapvennlig, Familierom, Laken, Håndklær, Bankboks, Brannslukkingsapparat, Heis, Flatskjerm-TV, Matpakke, Delt bad, Røykvarslere, Gulv av hardved eller parkett, Oppvarming, Dusj, Tilgjengelig med heis, Fysisk avstand i spiseområder, Regler for fysisk avstand, Førstehjelpsskrin, Eiendommen rengjøres av profesjonelle renholdsbedrifter, Tilgang med nøkkelkort, Overvåkningskameraer på fellesområder, Allergivennlig rom, Røykfritt, Hånddesinfeksjon i boligen og mye brukte områder, Hurtigutsjekking, Parkering, Kroppssåpe, Hårføner, Skjermer eller avsperringer plassert mellom de ansatte og gjestene der nødvendig, Bruk av rengjøringskjemikalier som er effektive mot koronaviruset, Klimaanlegg, Toalett, Bostedet desinfiseres mellom opphold, Toalettpapir, Alle tallerkner, bestikk, glass og annet kjøkkenutstyr er desinfisert, Safe, Mat levert på døra er trygt, Tørkestativ, Søppeldunker, Mat kan leveres på rommet, Rengjøring av rommet under oppholdet kan velges bort, Frokost inkludert, TV, De øvre etasjene nås via heis, Våre ansatte følger de lover og regler som er satt av lokale myndigheter, Skrivebord, Privat bad, Walk-in-dusj, Døgnåpen resepsjon, Bagasjeoppbevaring

Tjenester

Vaskeritjeneste, Møte- og selskapslokaler, Diettspesifikke menyer (på forespørsel), Sikkerhet 24/7

Internett

Gratis WiFi, Enhet for mobil trådløssone, Wi–Fi tilgjengelig i alle områdene, Internett

Regler

Kjæledyr ikke tillatt

Innsjekking

Fra 03:00 p.m.

Utsjekking

Før 12:00 p.m.

Vurderinger av P-Hotels Oslo

P-Hotels Oslo
7,2
Bra
Basert på 3 373 omtaler

Vurderingsoppsummering

  • Renhet 7.0
  • Comfort 6.9
  • Beliggenhet 9.1
  • Tjenester 6.4
  • Ansatte 8.0
  • Valuta for pengene 7.1