HotelsCombined
En del av
krnorsk krone
Mest brukte valuta
Alle valutaer

Velkommen, Hotell-leder.

La oss få det til å skje.
Ønsker du å vokse sammen med verdens ledende søkemotor for reiser?
Enten du drifter et hotell, en utleieeiendom eller andre typer overnattingssteder kan HotelsCombined samarbeide med deg. Koble til med en av våre Bestillingsmotor-Partnere for å vise priser og tilgjengelighet.
Hvordan komme igang
Opprett din oppføring som vises i våre søkeresultater
Koble til HotelsCombined gjennom en bestillingsmotor for å gi oss muligheten til å vise priser og tilgjengelighet.
Endre din oppføring eller vis eiendommer
Gjør endringer på din eksisterende oppføring ved å endre kontaktinformasjon eller fasiliteter, oppdatere bilder eller fjerne din oppføring.
Analyser dine resultater
Se hvordan din eiendom gjør det for å få mest mulig ut av din KAYAK opplevelse.
Ferieboliger
For at din oppføring skal vise informasjon og priser på HotelsCombined må den være mulig å bestille gjennom et nettreisebyrå (som WIHP eller Travelclick). Når din oppføring kan bestilles gjennom en leverandør som jobber med HotelsCombined, kan vi hente og vise priser for din eiendom.
Vis ditt hotell med pris og tilgjengelighet
Dersom du ønsker å vise priser og tilgjengelighet i sanntid, og la brukere bestille via internett, må ditt hotell koble seg til HotelsCombined gjennom en ekstern tjeneste. Disse kalles "bestillingsmotorer", og dette er bare noen av leverandørene som gir deg mulighet til å synkronisere informasjon med HotelsCombined.
La oss fylle de ledige sengene
Dersom du allerede er oppført hos et annet OTA som vi samarbeider med vil din eiendom være synlig i HotelsCombined-resultater.
Dersom du ønsker å slette bilder levert av en av våre partnere, eller om du har problemer eller forslag, så ta gjerne kontakt. fortell oss om det.