Norge 7 199
Hordaland 938
Bergen 215
Incity Hotel & Apartments
Innsjekking
Utsjekking
Sammenlign med HotelsCombined |
Se kart
World Travel Awards – vinneren av 2018

Millioner av reisende stoler på at vi finner de beste tilbudene på hotell

Incity Hotel & Apartments Hotell

Ovre Ole Bullsplass 3 Ovre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen, Hordaland, Norge Se kart

Kart
8,4
Fantastisk Basert på 1 845 omtaler
Velg reisedatoer
Innsjekking
Innsjekking
Utsjekking
Utsjekk
Rom og gjester
Beste pris-garanti
Vi søker blant de beste reisesidene for å finne deg den beste prisen

...og mye mer!

Om Incity Hotel & Apartments

Incity Hotel & Apartments ligger i Bergen og byr på stilfull 3-stjerners innkvartering like ved Den Nationale Scene. Det har en god beliggenhet i sentrum av byen.

Gjester ved overnattingssedet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet ekspress inn- og utsjekking, gratis Wi-Fi på offentlige områder og svømmebasseng. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med reservasjon av billetter til utflukter og arrangamenter.

Incity Hotel & Apartments byr på romslige og stilfulle leiligheter med mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. De har varmeanlegg, en flatskjerm-TV og et eget bad.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Gjestene kan også prøve en av de mange barene og kafeene i området.

Incity Hotel & Apartments ligger ypperlig til for sightseeing i Bergen, med Grieghallen, Universitetet i Bergen og Bryggen bare en ti minutters spasertur. Overnattingssedet ligger i gangavstand fra Rosenkrantztårnet og Håkonshallen og Bergenhus festning.

Fantastisk 8,4
1 845 gjestevurderinger

Hotellfasiliteter

Generelt

Vinglass, Vannkoker, Familierom, Laken, Håndklær, Brannslukkingsapparat, Oppholdsrom, Vaskeri, Heis, Flatskjerm-TV, Sjampo, Røykvarslere, Gulv av hardved eller parkett, Oppvarming, Dusj, Oppvaskmaskin, Strykejern og strykebrett, Ovn, Tilgjengelig med heis, Fysisk avstand i spiseområder, Regler for fysisk avstand, Førstehjelpsskrin, Eiendommen rengjøres av profesjonelle renholdsbedrifter, Prosess for å sjekke gjestenes helse, Mikrobølgeovn, Sofa, Tilgang med nøkkelkort, Sofa, Overvåkningskameraer på fellesområder, Overvåkningskameraer utenfor eiendommen, Røykfritt, Kjøkkenutstyr, Restaurant, Hånddesinfeksjon i boligen og mye brukte områder, Komfyrtopp, Hurtigutsjekking, Kroppssåpe, Hårføner, Skap med lås, Skjermer eller avsperringer plassert mellom de ansatte og gjestene der nødvendig, Te-/kaffetrakter, Kabel- eller satellitt-TV, Bruk av rengjøringskjemikalier som er effektive mot koronaviruset, Kjøleskap, Fjærfri pute, Toalett, Bostedet desinfiseres mellom opphold, Toalettpapir, Overnattingsstedet låses etter rengjøring, Alle tallerkner, bestikk, glass og annet kjøkkenutstyr er desinfisert, Utsikt over byen, Mat levert på døra er trygt, Tørkestativ, Søppeldunker, Mat kan leveres på rommet, Rengjøring av rommet under oppholdet kan velges bort, TV, De øvre etasjene nås via heis, Våre ansatte følger de lover og regler som er satt av lokale myndigheter, Spiseplass, Privat bad, Walk-in-dusj, Kjøkken, Garderobe eller skap, Døgnåpen resepsjon, Minikjøkken, Bagasjeoppbevaring

Tjenester

Vaskeritjeneste, Kontaktløs inn- og utsjekk, Gjestene har tilgang til munnbind, Sikkerhet 24/7

Internett

Gratis WiFi, Internett

Regler

Kjæledyr ikke tillatt

Innsjekking

Fra 03:00 p.m.

Utsjekking

Før 11:00 a.m.

Vurderinger av Incity Hotel & Apartments

Incity Hotel & Apartments
8,4
Fantastisk
Basert på 1 845 omtaler

Vurderingsoppsummering

  • Renhet 8.2
  • Comfort 8.2
  • Beliggenhet 9.7
  • Tjenester 8.0
  • Ansatte 9.1
  • Valuta for pengene 8.3